Square, our hotel provides guests with a unique and unforgettable experience. Working at Hotel Danieli means being part of a dynamic team that values mutual respect and collaboration.
Position Available starting Late Summer 2025
Executive SousChef...
to sustainability and creating a positive impact. Be part of an inspiring team delivering unforgettable experiences. #JoinJWVenice Position Title : Chef de Partie Reports To : SousChef / Executive SousChef / Executive Chef Scope : Organize...
UMANA SPA per importante realtà di hotellerie di Lusso, di prossima apertura, in zona Venezia (VE) cerca un SousChef con esperienza.
Si predilige provenienza da studi alberghieri e maturata esperienza in brigate.
La risorsa si occuperà...
to sustainability and creating a positive impact. Be part of an inspiring team delivering unforgettable experiences. #JoinJWVenice
Position Title : Chef de Partie Night
Reports To : SousChef / Executive SousChef / Executive Chef
Scope : Organize...
Responsibilities:
• Preparing, cooking, and presenting dishes from our varied menu.
• Proposing seasonal suggestions and new ideas (for sous-chef or chef).
• Efficiently organizing the kitchen before and during service.
• Adhering to hygiene...
/a, in alternativa, aver prestato servizio per almeno 12 mesi di navigazione da Sotto Capo Cuoco, o SousChef, in alternativa, aver esercitato mansioni in Grandi Alberghi per almeno 12 mesi.
Non saranno prese in considerazione candidature prive dei suddetti...
Ensure all staff report for duty punctually in full uniform, paying attention to personal hygiene, grooming and adhering to hotel polices on Due Diligence and Health &, SafetyAssist the Head ChefEnsure clean and hygienic state in all kitchen areas...
Iziwork SpA-Montebello Vicentino, 16 km da Vicenza
Vicentino (VI) selezioniamo un/a CHEF.
La risorsa inserita si occuperà di:
• Gestione della cucina
• Pianificare e supervisionare la preparazione dei piatti.
• Coordinare il lavoro della brigata di cucina (SousChef, Cuochi, Commis, ecc.).
• Controllare...
To uphold restaurant standards and to be responsive to the instructions of the Executive Chef / Executive SousChef. The role of the Chef de Partie will be to accommodate the dining requests and nutritional needs of all guests while supervising...
di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team. - Preparare i piatti secondo le ricette e gli standard della nave, con attenzione ai dettagli.
Condizioni...
con il team di cucina per garantire un servizio impeccabile e puntuale. - Assicurarsi che tutte le procedure di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team...