Responsibilities:
• Preparing, cooking, and presenting dishes from our varied menu.
• Proposing seasonal suggestions and new ideas (for sous-chef or chef).
• Efficiently organizing the kitchen before and during service.
• Adhering to hygiene...
Si cerca personale per le attività di Birreria, Ristorantino.
Personale di Cucina: Cuoco, Chef, Souschef e Capo Partita (Primi, Griglia, Fritti, Antipasti), Commis , Lavapiatti, Garzoni.
Seguire alla lettera le ISTRUZIONI:
Inviare il proprio...
Ensure all staff report for duty punctually in full uniform, paying attention to personal hygiene, grooming and adhering to hotel polices on Due Diligence and Health &, SafetyAssist the Head ChefEnsure clean and hygienic state in all kitchen areas...
Assicurarsi che tutte le procedure di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team. - Preparare i piatti secondo le ricette e gli standard del ristorante...
L’utilisation du genre masculin a été adoptée afin de faciliter la lecture et n’a aucune intention discriminatoire. Au sein de l’Hôtel Métropole, actuellement en pleine réinvention, notre équipe au savoir-faire aiguisé recherche son futur Chef de...