As SousChef, you will be responsible for assisting the Head Chef with the day-to-day operations of the kitchen. This includes planning, organizing, and leading a skilled team of subordinates. You will also be responsible for demonstrating a passion...
Royal Caribbean International-Caltanissetta, 21 km da Enna
and wearing appropriate PPE according to assigned tasks.
• On a daily basis, meets with the SousChef and/or CDP 1 to review the requirements of the day’s meals and time frames for restaurant service. Reads menu to estimate food and time requirements to ensure...
Ensure all staff report for duty punctually in full uniform, paying attention to personal hygiene, grooming and adhering to hotel polices on Due Diligence and Health &, SafetyAssist the Head ChefEnsure clean and hygienic state in all kitchen areas...
con il team di cucina per garantire un servizio impeccabile e puntuale. - Assicurarsi che tutte le procedure di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team...
di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team. - Preparare i piatti secondo le ricette e gli standard della nave, con attenzione ai dettagli.
Condizioni...
in cucina e in sala:
• Aiuto Cuoco/Help Cook
• Runners - Waiters
• Chef de rang
• Demi Chef
• Chef de Partie
• SousChef REQUISITI:
• almeno 1 anno di esperienza nella posizione richiesta
• buon livello di inglese (idealmente almeno un B1)
• disponibilit...
cruise companies worldwide. ABOUT THE JOB OFFER: We are recruiting professionals for Luxury Cruises with river routes in Europe, for the following departments: Kitchen (SousChef, Chef de Partie, Commis Cook, Dishwasher), Restaurant (Waiter, Waiter Bar...
Assicurarsi che tutte le procedure di sicurezza alimentare e igiene siano rispettate. - Lavorare a stretto contatto con il SousChef e l'Executive Chef per la gestione del team. - Preparare i piatti secondo le ricette e gli standard del ristorante...