Borgo Pignano, una tenuta privata di 750 acri nascosta tra le colline e le valli della Toscana, il cui ethos si fonda sull'impegno per il cibo lento, la vita lenta e l'agricoltura biologica sostenibile, è alla ricerca di un/una DEMI PASTRYCHEF DE...
Job SummaryWe are seeking a talented and creative PastryChef de Partie to join our culinary team at the Verdala Wellness Hotel - AX Privilege. The ideal candidate will have a passion for creating high-quality pastries, desserts, and baked goods...
Borgo Pignano, una tenuta privata di 750 acri nascosta tra le colline e le valli della Toscana, il cui ethos si fonda sull'impegno per il cibo lento, la vita lenta e l'agricoltura biologica sostenibile, è alla ricerca di un/una DEMI PASTRYCHEF DE...
We are on the lookout for a passionate Sous Chef to join the summer season 2025 of Jumeirah Capri Palace. The main duties and responsibilities are: • To manage all aspects of service and food standards in compliance with the Company’s policies...
Job SummaryOur MICHELIN-starred restaurant Under Grain and MICHELIN Bib Gourmand awarded Grain Street are looking for Chef de Partie. This is a rare chance to join a talented team in which you will be challenged to learn and develop your skills...