e le loro aspettative.
Per azienda cliente del settore Horeca selezioniamo:
RESTAURANT MANAGER PER RESORT INTERNAZIONALE 4* (VITTO E ALLOGGIO)_PIZZO CALABRO (VV)
Di cosa ti occuperai?
• Gestione completa degli outlet interni al reparto F&B, composto da 3 ristoranti...
The Beverage Manager is responsible for leading a beverage program with a focus on modern mixology, curated wine selections, and exceptional guest service. This role is responsible for the strategic development, procurement, and execution of...
e le loro aspettative.
Per azienda cliente del settore Horeca selezioniamo:
RESTAURANT MANAGER PER RESORT INTERNAZIONALE 4* (VITTO E ALLOGGIO)_PIZZO CALABRO (VV)
Di cosa ti occuperai?
Gestione completa degli outlet interni al reparto F&B, composto da 3 ristoranti...
Grand Hyatt Grand Cayman Resort & Spa-Vibo Valentia
FRONT OF HOUSE MANAGER As a Front of House Manager, you would be responsible for directing and administering all Front Office operations in the hotel's continuing effort to deliver outstanding guest service and financial profitability.
Provides...
their uniqueness. All our job opportunities are open to candidates belonging to categorie protette L.68/99.
Role
To consolidate our Project Management area, we are looking for a Program and Planning Senior Manager to support the global digital...
Gi Group SpA Filiale di Reggio Calabria-Vibo Valentia
ed i contesti aziendali più coerenti con le loro competenze e le loro aspettative.
Per azienda cliente del settore Horeca selezioniamo:
RESTAURANT MANAGER PER RESORT INTERNAZIONALE 4* (VITTO E ALLOGGIO)_PIZZO CALABRO (VV)
Di cosa ti occuperai?
• Gestione...
selezioniamo:
RESTAURANT MANAGER PER RESORT INTERNAZIONALE 4* (VITTO E ALLOGGIO)_PIZZO CALABRO (VV)
Di cosa ti occuperai?
• Gestione completa degli outlet interni al reparto F&B, composto da 3 ristoranti con servizio à la carte e da un ristorante principale...
Grand Hyatt Grand Cayman Resort & Spa-Vibo Valentia
include revenue maximization, expense control (payroll, purchasing, food cost, supplies expense, etc.) and overall profitability without negative effects on quality. All culinary related expenses maintained within budgeted and forecast parameters.Monitor...